Nieuwe trainingen najaar 2018

Ben jij enthousiast over Scrum@school, maar kijken je collega's nog even de kat uit de boom? Dit najaar starten er weer volop open trainingen, ook bij jou in de buurt.

Bekijk hier de data en schrijf je in!

Seminars

Wegens succes ook komend schooljaar!

Benieuwd wat Scrum@school kan betekenen voor uw school? Tijdens een Seminar krijgt u daar een goed beeld van.

Scrum verovert wereldwijd het bedrijfsleven en in Nederland ook de scholen. In klassen biedt Scrum@school een krachtige didactiek voor gepersonaliseerd samenwerkend leren. Als docententeam of MT kunt u Scrum@school for professionals inzetten om in minder tijd en met minder werkdruk meer te realiseren.

Regio Midden               27 sep 2018  13 mrt 2019

Regio Noord en Oost  10 okt 2018    28 mrt 2019

Regio Zuid                    31 okt 2018     4 apr 2019

Voor docenten en teamleiders/schoolleiders po, vo, mbo en hbo.

Kosten en inschrijving aan een Seminar zijn voor u geen kosten verbonden. Inschrijving start in najaar 2018. Reserveer vast de datum!

Anke Verhoeff (Comenius College): 'Prettige sfeer, goede informatie, duidelijk en inspirerend gebracht: mijn collega's en ik gingen enthousiast en voldaan naar huis. We hebben meteen gesproken over de mogelijkheden in onze school: in het team, met de leerlingen.'