Scrum Seminars najaar 2018

Hier inschrijven! Vast plaatsen reserveren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van locatie Seminar en aantal plaatsen.

Benieuwd wat Scrum@school kan betekenen voor uw school? Tijdens een Seminar krijgt u daar een goed beeld van. Laat u inspireren door de ervaringen van docenten en leerlingen en ontdek zelf de kracht van Scrum in een actief game. Wegens succes herhaald!

Scrum verovert de wereld en in Nederland ook de scholen. In klassen biedt Scrum@school een krachtige didactiek voor gepersonaliseerd samenwerkend leren. Als docententeam of MT kunt u Scrum@school for professionals inzetten om in minder tijd meer te realiseren.

Groningen wo 17 okt 2018, 14.00 - 16.30 uur pdfflyer

Wijchen wo 31 okt 2018, 14.00 - 16.30 uur pdfflyer

Voor docenten en teamleiders/schoolleiders po, vo, mbo, hbo

Kosten aan een Seminar zijn voor u geen kosten verbonden.

Anke Verhoeff (Comenius College): 'Prettige sfeer, goede informatie, duidelijk en inspirerend gebracht: mijn collega's en ik gingen enthousiast en voldaan naar huis. We hebben meteen gesproken over de mogelijkheden in onze school: in het team, met de leerlingen.'

Scrum for kids

Nu ook Scrum@school voor het basisonderwijs!

Bruikbaar in thematisch en projectonderwijs, waarin eigenaarschap en zelforganisatie belangrijk zijn. Toepasbaar bij rekenen en taal, wanneer samenwerkend leren centraal staat.

Snel starten
Volg een vrolijke praktische training en ga direct met Scrum in je groep aan de slag!