Seminar, Scrum Escape Adventures

Wegens succes herhaald!

Benieuwd wat Scrum@school kan betekenen voor uw school? Tijdens een Seminar krijgt u daar een goed beeld van. Scrum verovert de wereld en in Nederland ook de scholen. In klassen biedt Scrum@school een krachtige didactiek voor gepersonaliseerd samenwerkend leren. Als docententeam of MT kunt u Scrum@school for professionals inzetten om in minder tijd meer te realiseren.

Seminar Eindhoven Stimuleren van zelforganisatie met Scrum; 5 juni 2018, 14.00 - 17.00 uur; voor programma zie pdfflyer.

Voor docenten en teamleiders/schoolleiders po, vo, mbo en hbo.

Kosten en inschrijving aan een Seminar zijn voor u geen kosten verbonden. Schrijf hier direct in. Plaatsen reserveren kan via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van naam, school en datum Seminar. Na opgave rekenen we op uw komst (of die van een vervanger van uw school).

Anke Verhoeff (Comenius College): 'Prettige sfeer, goede informatie, duidelijk en inspirerend gebracht: mijn collega's en ik gingen enthousiast en voldaan naar huis. We hebben meteen gesproken over de mogelijkheden in onze school: in het team, met de leerlingen.'

Scrum Escape Adventures

Nu ook Scrum@school voor het basisonderwijs! Bruikbaar in thematisch en projectonderwijs, waarin eigenaarschap en zelforganisatie belangrijk zijn.

Scrum zelf ervaren? Doe mee aan een Scrum Escape Adventure (11 april Amsterdam, 25 april Steenwijk). Zie pdfflyer voor programma; schrijf je hier direct in. Interesse in een kennismakingsgesprek of introductie op school? We horen het graag! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reacties van deelnemers: 'Inspirerend, verhelderend, goed inzicht in wat Scrum nu werkelijk is.' 'De workshop zit goed in elkaar en activeerde alle deelnemers.' 'Vanuit de theorie snel de praktijk in.' 'Het voordeel van Scrum is dat leerlingen zelf verantwoordelijk worden. 'Scrum is ook goed bruikbaar in ons team!'