Certificering

Van leerlingen en studenten

Leerlingen/studenten met voldoende Scrum ervaring kunnen deelnemen aan de Scrum@school certificering (portfolio en gesprek). Bij voldoende resultaat ontvangen zij een Scrum@school Certificaat, dat zijn civiele waarde al heeft bewezen. Certificering gebeurt door docenten met een licentie voor Scrum@school Assessor of een Agile Practioner Certificaat Onderwijs. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor nadere informatie.

Van docenten

Met de Agile Foundation Certificering Onderwijs bewijs je dat je Scrum@school goed doorziet. Je doet hiervoor een multiple choice examen, bijvoorbeeld als afronding van de Basistraining. De Foundation Certificering is voorwaarde voor de Practioner Certificering.

Met de Agile Practioner Certificering Onderwijs bewijs je dat je Scrum@school uitstekend inzet en systematisch gebruikt voor betere samenwerking, diepgaand leren en persoonlijke ontwikkeling van je leerlingen. Voor deze certificering schrijf je een synopsis en doe je individueel een mondeling examen. Registratie in het Scrum@school Register (en op Register Leraar) geeft zichtbare erkenning voor je expertise. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor nadere informatie.

Scrum@school certificering voor docenten is ondergebracht bij het Agile Consortium en onderdeel van de officiele Agile certificering in Nederland (zie www.certifytoinspire.com).

Register docenten met Agile Practioner Onderwijs Certificaat

2016-01  J. (Hans) Vogelzang  14 april 2016