Seminar Groningen 12 december

Wegens succes herhaald!

Laatste Seminar van 2017: dinsdagmiddag 12 december 14.00 - 17.00 uur in Groningen.

Benieuwd wat Scrum kan betekenen voor uw school? Tijdens een Seminar krijgt u daar een goed beeld van. Scrum verovert de wereld en in Nederland ook de scholen. Als docententeam of MT kunt u Scrum@school for professionals inzetten om in minder tijd meer te realiseren. In klassen biedt Scrum@school een krachtige didactiek voor samenwerkend leren in zelforganiserende teams.

Dankzij de gastvrijheid van Noorderpoort zijn aan dit Seminar voor u geen kosten verbonden. Voor programma zie flyer. Opgave per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van naam, school, functie en Seminar 12 december. Na opgave rekenen we op uw komst (of die van een vervanger van uw school).

Anke Verhoeff (Comenius College): 'Prettige sfeer, goede informatie, duidelijk en inspirerend gebracht: mijn collega's en ik gingen enthousiast en voldaan naar huis. We hebben meteen gesproken over de mogelijkheden in onze school: in het team, met leerlingen.'