Scrum introductie op uw school

Benieuwd wat Scrum@school kan betekenen voor uw school?Tijdens een introductie op uw eigen locatie krijgen u en uw collega's daar een goed beeld van. Laat u inspireren en ontdek zelf de kracht van Scrum in een actief game.

Scrum verovert de wereld en in Nederland ook de scholen. In klassen biedt Scrum@school een krachtige didactiek voor gepersonaliseerd samenwerkend leren, die bruikbaar is voor alle vakken en alle niveaus. Als docententeam of MT kunt u Scrum@school for professionals inzetten om in minder tijd meer resultaat te realiseren.

Een introductie duurt in elk geval 1,5 uur en kan met praktische oefeningen uitgebreid worden tot een dagdeel, bijvoorbeeld op een studiedag. In overleg ligt de focus opScrum in de klas of Scrum in de schoolorganisatie (of een combinatie van beiden). Aantal deelnemers in overleg.

Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen graag contact op om uw wensen te bespreken!