Felicitaties voor ROC van Twente

ROC van Twente Hengelo maakte een filmpje over de opbrengsten van Scrum@school in de opleidingen tandarts-, dokters- en apothekersassistenten. Studenten werken het grootste deel van de week met Scrum aan praktijkgerichte projecten en weten precies uit te leggen wat hen dit oplevert. Ook docenten en stagebedrijven zijn enthousiast: studenten werken beter samen, nemen hun verantwoordelijkheid en weten inhoudelijk veel. We feliciteren ROC van Twente met deze prachtige resultaten!

De opleiding heeft de implementatie van Scrum zorgvuldig aangepakt. Een ontwikkelgroep schreef 'backlogs' en het team volgde een training. Regelmatig overleg en lesbezoeken zorgden voor een permanente verbeterstand.

Disclaimer: dit filmpje is door ROC van Twente gemaakt, zonder dat Scrum@school ervan wist.

Leraar 24 publiceert Scrum filmpje

Op Leraar 24 is een actueel Scrum filmpje gepubliceerd. Technasium leerlingen van rsg Simon Vestdijk werken met Scrum aan een opdracht van de Gemeente Harlingen. Hun docent Jonne Muller vertelt over de opbrengsten van Scrum. Bekijk het filmpje

ScrumDocs gefeliciteerd!

Scrum@school feliciteert de eerste ScrumDocs met het afronden van hun opleiding: Jane Brinkers (Stadslyceum Werkman), Ellen Bouman (Staring College), Hansje Brandsma (De Nieuwe Havo), Erny Lubben (Canisius College), Ine Sijbers (Isendoorn College), Hilke van de Velden (Fioretti College), Esther Velner (Baudartius College), Francine Quittner (Noorderpoort).

Felicitaties ook voor deze scholen. Want met hun ScrumDoc hebben zij iemand in huis die Scrum levend en gezond houdt, zichtbaar maakt en zorgt voor borging. ScrumDocs werken daarvoor nauw samen met hun Product Owner uit de schoolleiding.