Scrum@School op YouTube

Scrum@school for kids
Scrum in het basisonderwijs. Renate van der Veen (OBS Joseph Haydn) aan het woord.
Scrum@school for students - VO - Ubbo Emmius
Team Ubbo Emmius scrumt Shell Eco Marathon
Scrum@school for students - VO - Alkwin Kollege
Scrum@school in het VO. Jorrit de Grutter van Alkwin Kollege aan het woord.
Scrum@School for students - MBO
Scrum@school in het MBO. Tresca Huitink van ROC van Twente aan het woord.
Scrum@school for students - secondary education Ubbo Emmius
Scrum@school: team of students of a dutch school (Ubbo Emmius) talks about Scrum@school
Met Scrum naar Eco-marathon
Technasium leerlingen van Ubbo Emmius Stadskanaal gebruiken Scrum om zich voor te bereiden op de Shell Eco-Marathon in Londen. Joyce Tunnissen vertelt hoe ze dat doen en wat ze eraan hebben.
Scrum op havoTop Burgum
Tijdens een onverwacht inspectiebezoek in Burgum legden leerlingen aan inspecteur Anne Bergsma uit hoe ze werken met Scrum en wat dat oplevert. Op zijn verzoek doen ze dat samen met hun docent ook op video. De onderwijsinspectie voegde dit filmpje als best practice bij hun jaarverslag 2017.
RTL filmt Scrum@school op Nieuwe Havo
De Nieuwe Havo Amsterdam gebruikt Scrum@school in vaklessen en projecten. RTL filmde een impressie waarin wiskunde docent Hansje Brandsma en drie leerlingen vertellen over de opbrengsten van Scrum.
Scrum Explanimation
Hessel Hemstra en Rick Wetting (studenten mediavormgeving) laten de opbrengsten van Scrum@school zien in een humoristische flat art animatie.
Scrum redt de wereld (animatie)
Jesse van der Pal en Rick de Roode (studenten mediavormgeving) tekenden zichzelf en hun docenten in een humoristische animatie over de opbrengsten van Scrum@school.