For Kids

Scrum@school for kids
Kan Scrum ook in het basisonderwijs? Jazeker, in elk geval vanaf groep 5. Scrum@school for kids combineert de essenties van Scrum met het eigene van het basisonderwijs. Vrolijke Scrumborden, contextrijke krachtige werkvormen voor Ceremonies, minder nadruk op de Engelse termen.

Opbrengsten zijn: eigenaarschap en verantwoordelijkheid bij kinderen; overzicht en structuur; makkelijker en beter werken aan thema’s en projecten. Kinderen leren bewust samenwerken en vergroten hun vermogen om te reflecteren en te verbeteren. Ook heel geschikt voor begaafdheidsonderwijs.

Meer weten?
Schrijf je hier in voor een Scrum Escape Adventure (zie pdfflyer) of vraag een kennismakingsgesprek of introductie op school aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

meisje met gele briefjes