11 oktober Seminar Vianen

Benieuwd wat Scrum kan betekenen voor uw school? Tijdens een Seminar krijgt u daar een goed beeld van.

Anke Verhoeff (Comenius College): 'Prettige sfeer, goede informatie, duidelijk en inspirerend gebracht: mijn collega's en ik gingen enthousiast en voldaan naar huis. We hebben meteen gesproken over de mogelijkheden in onze school: in het team, met leerlingen.'

Scrum verovert de wereld en in Nederland ook de scholen. Als docententeam of MT kunt u Scrum@school for professionals inzetten om in minder tijd meer te realiseren. In klassen biedt Scrum@school een krachtige didactiek voor samenwerkend leren.

Dit najaar organiseren we nieuwe Seminars, om te beginnen op woensdagmiddag 11 oktober 14.00 - 17.00 uur in Vianen. Dankzij de gastvrijheid van Sogeti zijn aan dit Seminar voor u geen kosten verbonden. Voor programma zie flyer. Opgave per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van naam, school, functie en Seminar Utrecht. Na opgave rekenen we op uw komst (of die van een vervanger van uw school).