Leraar 24 publiceert Scrum filmpje

Op Leraar 24 is een actueel Scrum filmpje gepubliceerd. Technasium leerlingen van rsg Simon Vestdijk werken met Scrum aan een opdracht van de Gemeente Harlingen. Hun docent Jonne Muller vertelt over de opbrengsten van Scrum. Bekijk het filmpje

ScrumDocs gefeliciteerd!

Scrum@school feliciteert de eerste ScrumDocs met het afronden van hun opleiding: Jane Brinkers (Stadslyceum Werkman), Ellen Bouman (Staring College), Hansje Brandsma (De Nieuwe Havo), Erny Lubben (Canisius College), Ine Sijbers (Isendoorn College), Hilke van de Velden (Fioretti College), Esther Velner (Baudartius College), Francine Quittner (Noorderpoort).

Felicitaties ook voor deze scholen. Want met hun ScrumDoc hebben zij iemand in huis die Scrum levend en gezond houdt, zichtbaar maakt en zorgt voor borging. ScrumDocs werken daarvoor nauw samen met hun Product Owner uit de schoolleiding.

RTL filmt Scrum op Nieuwe Havo

Onlangs op RTL4 en RTL 5: Scrum@school op De Nieuwe Havo in Amsterdam. Wiskunde docent Hansje Brandsma en haar leerlingen vertellen wat Scrum hen oplevert. Bekijk het filmpje.